Cookie- og Privatlivspolitik

Kandis-Johnny blev helt vildt rørt under optagelserne til ny dokumentarfilm

Interview med Johnny Hansen og instruktør Jesper Dalgaard

Stem op!
47
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

I dokumentarfilmen Kandis for livet kommer vi helt tæt på dansktop-ikonet Johnny Hansen og nogle af hans fans, som har knyttet et helt specielt bånd til sangeren.

Filmen kan ses i biografen fra i dag.

Vi har taget en snak med Johnny Hansen og filmens instruktør Jesper Dalgaard om, hvordan 'Kandis for livet' blev til, hvorfor filmen ikke kun er interessant for Kandis-fans og om den helt specielle fankultur, som har berørt dem begge at dykke ned i. Se interviewet øverst i artiklen.

Læs også: 4 grunde til at se 'Kandis for livet'... om du er dansktop-fan eller ej

Da Kandis-Johnny i sin tid blev gjort opmærksom på, at Jesper Dalgaard ville lave en dokumentarfilm om ham, kunne han næsten ikke tro på det:

- Der sker jo det, at Jesper kontakter vores manager, som ringer videre til mig og siger, at Jesper gerne ville lave en dokumentarfilm om Kandis, som skulle vises i biograferne. Og den havde jeg jo ikke lige set komme, så jeg tror, jeg lavede en lille pause i røret, og så sagde jeg: ”Virkede han ædru, da han ringede?”

- Men så kom Jesper noget tid efter og præsenterede ideoplægget til filmen. Og så synes jeg det lød ret sjovt, og så gik vi faktisk i gang derfra.

'Kandis for livet' handler i høj grad om Kandis og deres fans, men ifølge Johnny Hansen, så favner filmen bredere:

- Vi håber, at filmen kan være med til at bygge bro. Her er det folk, som spejler sig i musik og nogle idolers liv, men det kunne lige så godt være fodbold eller nogle andre ting, man spejler sig i.

Instruktør Jesper Dalgaard uddyber:

- Hvis vi kunne nå et sted hed, der var så almenmenneskeligt, at det med Kandis måske ikke betød noget, og jeg synes faktisk, det er lykkedes for os at lave en film, som kan røre på så mange planer og går langt ud over Kandis som fænomen. Den handler jo om at miste dem, man elsker og finde kærligheden igen. Og den handler om fællesskab, og at der er nogen, der lytter til én. At vi kan rejse os i fællesskab og ikke behøver at stå alene.

Filmen går altså helt tæt på nogle af de Kandis-fans, som bruger musikken på en dybt personlig måde. Dette har også haft en effekt på Johnny Hansen:

- Det er faktisk også først her i filmen, at jeg har fundet ud af, hvor stor betydning musikken egentlig har for vores publikum. Når jeg så ser filmen og opdager, hvor stor betydning det har for folk... det er jeg helt vildt rørt over, at folk bruger det på den måde.

'Kandis for livet' er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.