Cookie- og Privatlivspolitik

Danske David Dencik: Sådan er det at spille over for Daniel Craig i ny Bond-film

Skuespilleren er snart biografaktuel i 'No Time to Die'

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Den dansk-svenske skuespiller David Dencik har en rolle i den nye James Bond-film No Time to Die, hvor han spiller overfor Daniel Craig i hovedrollen.

Vi har mødt Dencik - der tidligere har gjort sig i udenlandske produktioner i fx Tinker Tailor Soldier Spy - og spurgt ham til, hvordan det er at spille over for den afgående James Bond-skuespiller.

Se interviewet øverst.

Vi ved ikke meget om Denciks karakter i filmen, men vi ved dog, at han hedder Valdo Obruchev, er russer og IKKE filmens skurk (den rolle indtager Oscar-vinderen Rami Malek).

No Time to Die / Nicola Dove

David Dencik i 'No Time to Die' (Foto: Nicola Dove / SF Studios)

Så med al hemmelighedkrammeriet omkring filmen, valgte vi at spørge ind til Denciks forhold til medspilleren Daniel Craig, og blandt svarene lød det:

- Han er en god skuespiller. Han arbejder hårdt. Han spiller fedt. Han har jo taget hele Bond-konceptet ind i en ny tid. Det er meget ham, der gør det. Han er sårbar. Han er, som en mand er, eller gerne vil være. Hvor sådan en som Roger Moore er mere en stereotyp - de var ikke så sårbare.

Dencik understreger også, at arven fra Craig bliver svær at løfte.

- Det bliver virkelig spændende at se, hvad de gør med den næste Bond. Hvad de tænker, og hvordan de løfter arven fra ham. Det må være hårdt for den, der siger ja til den opgave - uanset køn eller hudfarve. Det kan ikke være sjovt at komme efter Daniel Craig.

No Time to Die får biografpremiere den 30. september.

Find dine billetter her:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.