Cookie- og Privatlivspolitik

Peter Parker og Doctor Strange starter the multiverse i første trailer til 'Spider-Man 3'

En af årets mest ventede superheltefilm

Stem op!
30
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Endelig! Den første trailer til en af årets mest ventede superheltefilm Spider-Man: No Way Home er landet. Se den øverst.

Efter slutningen på Spider-Man: Far from Home, hvor Edderkoppens identitet blev afsløret for verden, har Peter Parker kæmpet for at finde sig til rette, nu hvor alle omkring ham ved, at han er en superhelt.

Parker opsøger Doctor Strange i håb om, at den mægtige troldmand kan hjælpe ham med at slette denne "lille" information fra folks bevidsthed. Men det går galt, og på den måde får magikeren og Spider-Man åbnet op for multiverset.

Læs også: Spider-Man-filmene rangeret fra værst til bedst

'Spider-Man: No Way Home' kommer for alvor til at åbne det såkaldte multiverse i MCU, hvor også tidligere filminkarnationer af Spider-Man er rygtet til at vende tilbage.

Selvom vi hverken ser Andrew Garfield eller Tobey Maguire, så får vi første glimt af Doctor Octopus i skikkelse af Alfred Molina fra Spider-Man 2 (2004), mens vi også får bekræftet, at selveste Willem Dafoe er tilbage som The Green Goblin via en Goblin-bombe og skuespillerens genkendelig latter.

Tom Holland spiller igen Peter Parker, mens Benedict Cumberbatch er Doctor Strange. Zendaya er kæresten MJ, og Jamie Foxx er også bekræftet til at vende tilbage som Amazing Spider-Man-skurken Electro.

'Spider-Man 3: No Way Home' får premiere den 16. december.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Ja den ser da vildt fed ud, men vi får vel heller ikke lov til at se dén i biffen.

hakunin

Molina tilbage som Doc Ock: Solgt.

Kevin

så må vi håbe den her rammer biograferne nu hvor shang chi næsten ikke gør

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.