Cookie- og Privatlivspolitik

Oscar-vinder afslører det bedste råd, som Aretha Franklin gav hende før 'Respect'

Interview med Jennifer Hudson om den nye biografiske musikfilm

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Dronningen af soulmusik, Aretha Franklin, får sin livshistorie skildret i den nye musikfilm Respect, der fortæller om sangerindens gennembrud i musikkens verden og vejen til at finde sin stemme.

Den Oscar-vindende sangerinde Jennifer Hudson indtager hovedrollen, og den 39-årige skuespiller har en hel særlig forbindelse til Aretha Franklin. De to var personlige venner, og Franklin udpegede før sin død selv Hudson til at spille hende i det biografiske drama.

Da kino.dk mødte Jennifer Hudson på Zoom, spurgte vi hende derfor ind til venskabet med sangerinden, der gik bort i 2018:

- Det var en drøm at være i stand til at lære hende at kende som person.

- Jeg savner at høre fra hende. Jeg plejede at snakke med hende ugentligt. Ret meget. Så nu, hvor hun er gået bort, savner jeg virkelig at høre fra hende, fordi hun kom meget tæt på mig. Udover at være det ikon, som hun var og stadig er. Det er ikke hver dag, man får lov til at møde en af sine helte.

LÆS OGSÅ: Stor guide: Disse musikeres liv bliver til film

Men gav souldronningen så Hudson nogle gode råd inden 'Respect'?

- Ja. At holde fast i min tro! Hvilket var meget vigtigt for mig at bevare i filmen, fordi det var hendes base og fundament.

- Og også at stole på min egen stemme. Og aldrig tillade andre at tage den væk fra mig.

Instruktør Liesl Tommy understreger også, at det personlige bånd mellem de to sangerinder skinner igennem i 'Respect':

- Det er ubestridt, at du er i selskab med Arethas ånd i denne film [...] Jennifer er en fantastisk skuespillerinde, men der er en autenticitet, som dét forhold gav hende i den her præstation.

Se vores interview øverst, hvor Jennifer Hudson også afslører sine egne yndlingssange fra Aretha Franklin, og hvilken hun bedst kunne lide at optræde med i 'Respect'.

'Respect' kan ses i biografen fra 26. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.