Ny dansk komedie sender Rasmus Bjerg på flugt i de norske fjelde - se første trailer

'Vildmænd' får biografpremiere senere i år
Vildmænd
(© Nordisk Film)

Rasmus Bjerg vender efter et par mere alvorlige roller i Så længe jeg lever, Danmarks sønner og Kollision tilbage i den komiske genre med Vildmænd. Nu er den første trailer ude.

Skuespilleren slår sig sammen med Zaki Youssef, der er kendt som Assad i den nyeste Afdeling Q-film, Marco effekten. Og de to danner i den nye, danske komedie en særlig alliance.

Filmen handler om Martin (Bjerg), der er skredet fra det hele. Til Norge. For at bo i naturen og jage sin egen føde. Som en rigtig vildmand.

Men da hashsmugleren Musa (Youssef) pludseligt dukker op nær hans lejr - blødende og forslået efter et biluheld - bliver Martins selvrealiseringsprojekt vendt på hovedet.

Snart er det umage makkerpar på flugt gennem barske fjelde, med norsk politi, Musas rivaler og Martins intetanende hustru lige i hælene.

Læs også: Mums! Ny dansk komedie har kager på samlebånd

Komedien havde premiere på Tribeca Film Festival i New York, hvor den modtog strålende anmeldelser, og især manuskriptets nuancer og balancen i Martins karakter fremhæves: Han er rådvild, men entusiastisk - en tåbe, men ikke komplet idiot.

Vildmænd får biografpremiere den 11. november.