Cookie- og Privatlivspolitik

Anders Matthesens egen store barndoms-irritation gjorde, at han var nødt til at lave 'Ternet Ninja 2'

Opfølgeren på animationshittet er snart biografaktuel

Stem op!
43
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Animationsfilmen Ternet Ninja blev en af de største danske filmsucceser i nyere tid. Nu kommer Ternet Ninja 2, og vi har mødt manden bag, Anders Matthesen til en snak om "den herre svære to'er", ambitioner og filmens vigtige morale. Se det øverst.

I 'Ternet Ninja 2' bliver skurken Philip Eberfrø løsladt fra det thailandske fængsel. Aske og den ternede ninja må derfor til Thailand, for at stoppe den lumske bagmand før, at han stikker af. Derfor drager hele familien afsted til asien, hvor et eventyr - og Onkel Stewart - venter.

I vores interview fortæller Anders Matthesen bl.a. om, hvorfor han meget gerne ville lave en fortsættelse til 'Ternet Ninja' - og her var der er en specifik barndoms-irritation, som har spillet en rolle i processen:

- Jeg kan huske i min egen barndom, når man havde lyttet til en lydbog og så pludselig var der ikke flere, eller så sagde forfatteren "Her slutter min fortælling, men du kan jo selv digte videre", og man sad der [laver en fuckfinger], og tænkte "Jeg skal ha' det nu!".

- Så jeg tænkte, at det var lidt nederen, hvis jeg sad med nøglerne til hele mysteriet her, og jeg kan fortælle videre, og alle ungerne har fået en bamse og er helt vilde; "Hvad skete der?" osv., så jeg ville rigtig gerne fortælle færdig for deres skyld.

Men han vidste også godt, at der var meget at leve op til:

- Det er klart, når man skal lave en fortsættelse til 'Ternet Ninja 1', som er blevet en så stor en succes, så kan det kun gå galt. Og alene derfor tænkte jeg også, at det var værd at gøre det. Altså det var et ærligt og redeligt bud, ikke noget med "kan vi ride videre på strømmen". Vores ambitioner og animatorernes ambitioner rakte bestemt til at losse røv på etteren.

Se hele interviewet med Anders Matthesen øverst, hvor han bl.a. også afsløre, hvordan 2'eren adskiller sig fra den første og den vigtige besked bag titelsangen.

'Ternet Ninja 2' kan ses i biografen fra 19. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.