Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til 'Jackass 4' er præcis lige så dum, som du kunne håbe på

Flere halsbrækkende stunts!

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Drengerøvene er tilbage! Over et årti efter deres sidste film er rødderne Johnny Knoxville, Steve-O, Wee-Man, Chris Pontius, Dave England og Preston Lacy samlet i en fjerde film, der har fået titlen Jackass Forever.

Den første trailer til 'Jackass 4' er nu landet - og den er stopfyldt med virkelig dumme og dødsensfarlige stunts, åndssvage pranks og drengerøvshumor. Se den øverst. 

Udover de aldrende vovehalse, så vil den nye film også introducere en række nye medlemmer. Bl.a. Jasper Dolphin, der var med til at starte hiphop-gruppen Odd Future, Sean McInerney også kendt som Poopsies fra surfer-programmet 'WhoisJOB', og Zach Holmes aka Zackass fra 'Too Stupid to Die'.

Til gengæld er skateren Bam Maraga tydeligt fraværende i 'Jackass 4', og det skyldes, at den 41-årige stjerne blev smidt ud af produktionen.

SE OGSÅ: Her er Johnny Knoxvilles 5 vildeste stunts

'Jackass 4' vil også blive Johnny Knoxville sidste omgang i stunt-manegen. Det har den 50-årige skuespiller tidligere fortalt til GQ:

- Du kan kun tage så mange chancer før noget uafvendeligt sker. Jeg føler, at jeg har været ekstremt heldigt ved at have taget de chancer, jeg har gjort, og stadig være i stand til at gå rundt.

'Jackass Forever' får premiere i oktober i USA, men har ingen dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.