Cookie- og Privatlivspolitik

Oscar-nomineret skuespiller bad til Gud om ikke at få rollen som Billie Holiday

... men det gjorde hun!

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Sanger og skuespiller Andra Day vandt en Golden Globe-statuette og fik en Oscar-nominering for sin portrættering af den legendariske jazzsangerinde i The United States vs. Billie Holiday, der nu endelig får dansk biografpremiere.

Musikfilmen følger sangerinden, mens hun bliver undersøgt i en amerikansk narko-efterforskning. Holiday har skabt en sensation med sangen Strange Fruit, som handler om lynching i USAs sydstater og bliver derfor et voksende politisk problem.

I Narkopolitiet ved man, at Billie er stofmisbruger og vil bruge det til at få hende dømt og fjernet fra scenen. Agent Jimmy Fletcher får til opgave at overvåge hende og ender med at involvere sig mere og mere i den karismatiske kunstner.

Vi mødte Andra Day til en snak over Zoom om det at skulle spille så ikonisk en person og hendes frygt for at skuffe. Se interviewet øverst.

'The United States vs. Billie Holiday' får premiere den 20. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter