Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til gyseren 'Last Night in Soho' er et uhyggeligt tids-syretrip

The Queens Gambit-stjerne og 1960'erne som kulisse

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

En af de vi film, som vi her på kino.dk er allermest spændt på i år, er Edgar Wrigths tidsforskruede gyser Last Night in Soho.

Nu er den første stilede trailer landet, og til tonerne af 1964-nummeret 'Downtown' trækkes vi ind i et urovækkende univers, hvor virkelighed og fantasi ser ud til at flyde sammen.

'Last Night in Soho' handler om en ung tøjdesigner, der på mystisk vis bliver kastet tilbage til 1960'ernes London. Her møder hun sit store idol - en blændende wannabe-sanger.

Fortiden er dog ikke, som hun havde forventet, og langsomt begynder tiden også at falde fra hinanden med alvorlige konsekvenser til følge.

Instruktør Edgar Wright har tidligere berørt gysergenren med zombie-komedien Shaun of the Dead, mens han bl.a. også har Hot Fuzz, Scott Pilgrim vs. the World og senest den musikalsk drønende Baby Driver på sit CV.

Den britiske filmskaber har samlet en alsidig rollebesætning til sin gyser-trip. Her leder The Queens Gambit-stjernen Anya Taylor-Joy an, mens castet endvidere bl.a. består af både yngre og mere erfarne kræfter som Matt SmithTerence StampThomasin McKenzieDiana Rigg og Jessie Mei Li.

'Last Night in Soho' er desuden skrevet af netop Edgar Wright sammen med Krysty Wilson-Cairns, der også stod bag manuskriptet til 1917 i selskab med Sam Mendes.

'Last Night in Soho' har biografpremiere den 21. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter