Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til G.I. Joe-filmen 'Snake Eyes'

Henry Golding er ninjaen

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Det er efterhånden otte år siden, der har været en G.I. Joe-film i biografen, men om blot et par måneder kan vi igen opleve et nyt kapitel i det kulørte action-univers.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins bliver, som titlen antyder, en oprindelseshistorie om den stumme, sortklædte ninja, der er blandt de mest populære karakterer. Nu er den første trailer udkommet.

Henry Golding fra bl.a. Last Christmas og The Gentlemen spiller titelkarakteren, der naturligvis også får følgeskab af den hvide ninja, Storm Shadow (Andrew Koji) og Scarlet (Samara Weaving), som er to af de karakterer, der ofte krydser veje med Snake Eyes.

Læs også: Guide: 16 eksplosive actionfilm du kan glæde dig til i 2021

'G.I. Joe' blev udsendt som action-figurer i 1982, og siden er der kommet adskillige tegnefilm, nye legetøjs-kolletioner og ikke mindst to spillefilm i hhv. 2009 og 2013.

Ifølge G.I. Joe-mytologi er Snake Eyes ikke kun udlært i den ædle ninja-kunst, men har også ekstensiv militærtræning som en af de hårdeste tropper i USA.

Og hvis du undrer dig over, at han taler og ikke bærer den karakteristiske, sorte maske i traileren, så er der selvfølgelig en forklaring. På en af sine første G.I. Joe-missioner bliver han involveret i en helikoptereksplosion, der efterlader ham svært skadet.

Ansigtet bliver aldrig det samme, selv efter adskillige plastikoperationer, og hans stemmebånd står ikke til at redde.

Hvorvidt denne brutale hændelse forekommer i filmen, må vi vente med at finde ud af, til 'Snake Eyes' rammer biograferne senere på året.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins får premiere den 22. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.