Cookie- og Privatlivspolitik

Første hårdtslående trailer til Marvels 'Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings'

MCU møder martial arts i næste biograffilm

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Lige siden 2008 har Marvel braget derudaf med den ene blockbuster efter det anden, og det føltes derfor mærkeligt tomt, da vi intet nyt fik fra MCU i hele 2020.

Det har selskabet bag dog for alvor tænkt sig at gøre noget ved i år, og selvom vi ingen film har set endnu, er der kommet de to store serie successer 'Wandavision' og 'Falcon And The Winter Soldier' på Disney+. 

Filmen 'Black Widow' med Scarlett Johansson i hovedrollen lander dog heldigvis midt i sommerferien og lige på bagkant af den til september, kommer næste film-kapitel i MCU allerede.

Vi har længe kendt til 'Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings' men nu har vi fået den første smagsprøve!

I anledning af hovedrollen Simu Lius fødselsdag, delte han eksklusivt tidligere i dag den første teaser plakat for filmen på hans Twitter, men nyhederne stoppede ikke der. Kort tid efter kom Marvel med første trailer til martial arts-braget, som også kom som en stor overraskelse for skuespilleren selv.

Traileren viser en Shang Chi som efter 10 års dovenskab (ifølge hans far) endelig er klar til at leve op til hans træning og potentiale, og udfra hvad vi kan se, så er det ikke evner han mangler.

Traileren er enormt actionfyldt og viser flere scener med kampsport, præcis som vi håbede på og kunne forvente i forhold til oplægget! I traileren ses også den fremadstormerende skuespillerinde Awkwafina som blandt andet en skrigende buschauffør, men mon ikke hendes karakter fylder mere i selve filmen?

'Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings' er også den første Marvel-film med en asiatisk skuespiller i hovedrollen, og efter Black Panther folder Marvel for alvor deres multikulturelle superhelte-palettet ud på biograflærredet.

Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings får dansk biografpremiere den 03. september 2021. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.