Cookie- og Privatlivspolitik

Grum trailer til nyt religiøst gys af manden bag 'Evil Dead'

'The Unholy' har The Walking Dead-stjerne i hovedrolle

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Forbered dig på rejste nakkehår med traileren til det religiøse gys The Unholy. Filmen går nemlig i fodsporene af klassiske gys med religiøse tematikker så som The Exorcist og The Omen, mens også den nyere Saint Maud vakte skrækken til live i religiøse klæder.

Filmen følger en ung kvinde, der efter et besøg fra Jomfru Maria kan udføre mirakler. Mens folk strømmer til for at se hendes uforklarlige evner, begynder skrækkelige begivenheder imidlertid af finde sted.

Men hvad nu hvis det slet ikke er Jomfru Maria, men i stedet noget langt værre, der er på spil?

'The Unholy' er produceret af ingen ringere end Sam Raimi, der bl.a. har instrueret de tre første Evil Dead-film samt den nyere Drag Me to Hell. Han har desuden også produceret den intense Don’t Breathe, krokodille-gyset Crawl og den amerikanske genindspilning The Grudge. Mens han er på vej med Doctor Strange 2: in the Multiverse of Madness.

På rollelisten finder man desuden 'The Walking Dead'-stjernen Jeffrey Dean Morgan, mens Cricket Brown indtager rollen som kvinden med de uforklarlige kræfter.

'The Unholy' har biografpremiere den 20. maj

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter