Cookie- og Privatlivspolitik

Slår vilde rekorder: Japansk anime-sensation kommer til Danmark

Se traileren til 'Demon Slayer: Mugen Train'

Stem op!
83
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Vi kan i dag afsløre, at når de danske biografer (forhåbentlig) snart åbner, så venter der en japansk monster-succes: Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Movie: Mugen Train.

Se traileren øverst.

Filmen er den bedst sælgende film nogensinde på tværs af alle genrer i Japan - og den bedst sælgende animefilm nogensinde på verdensplan. Hvilket ikke siger så lidt.

Med andre ord har den slået kæmpe succeser og klassikere som Chihiro og heksene og Akira. Og nu kommer senstationen altså til Danmark.

'Demon Slayer: Mugen Train' er en fortsættelse af den ultrapopulære manga- og animeserie 'Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba'.

Historien følger drengen Tanjiro, der trænes op til at blive en såkaldt "demon slayer", for at kunne hævne sin familie, der er blevet slået ihjel af dæmoner - og hans søster, Nezuko, som er ramt af en forbandelse, der langsomt vil gøre hende til en dæmon.

I den nye film venter en mission på Mugen-toget, hvor 40 personer er forsvundet inden for meget kort tid.

Demon Slayer: Mugen Train har endnu ikke en fastlagt premieredato, men forventes at få premiere kort tid efter at de danske biografer er genåbnet.

Filmen distribueres i Danmark af Angel Films.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simonuser/785989

Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet, men hvis man er ude efter anime-genistreger som Chrihiro og heksene eller lignende, så bliver man skuffet. Jeg kender ikke til Demon Slayer universet i forvejen, men anime med sværd og magiske kampe plejer at begejstre mig. I stedet for begejstring får man tykt påsmurte følelser, der skal erstatte dybere nuancer og en mildest talt intens kommunikation mellem karaktererne. Der er anime-tropes over det hele og de har ikke lige fremtryllet mange originale ideer. Lydsiden og billedsiden er mildest talt kritisable og ikke i nærheden af iMax niveau, og karakterne ligner et dårligt mirror-link af Naruto. Computer effekterne af baggrundene er noget vi forlod, da vi fejrede årtusinde-skiftet og lyden enorm øretrættende med tydeligt fremhævede s- og t-lyde. Og når nu karakterne konstant storladent græder eller skriger, bliver det også træls. Af gode ting kan man nævne kampscenerne og den ukuelige Rengoku, der liver det hele lidt op - men tilbage står følelsesen af noget, der aldrig skulle have være andet end Netflix 2nd tier og slet ikke præsenterer vanlig biograf-kvalitet på nogen punkter.

Mads

Da jeg lige er blevet færdig med Demon Slayer sæson 1 glæder jeg mig ufatteligt meget til at se denne film!

Jeg håber dog på 2 ting:

1. At den også kan ses med Engelske undertekster (fordi danske undertekster er mærkeligt når det kommer til anime)

2. At den bliver vist over hele Danmark og ikke kun i de store biograffer ovre på Sjælland

Hassan

Det håber jeg virkelig også, da det ville være underligt at oversætte de forskellige begreber til på dansk.

Hassan

Aldrig har jeg hørt så god en nyhed i det dårlige nye år! Demon Slayer er én af mine yndlings-anime og at den endelig kommer ud i danske biografer gør mig så glad. Jeg håber virkelig at den bliver vist med ENGELSKE UNDERTEKSTER og ikke danske!!! Igen, tusinde tak for denne dejlige nyhed!<3333

Rasmus/Musen

Yearh! Så kommer der endelig endnu mere Anime til Danmark. Jeg sidder næsten allerede klar på biografsædet. Jeg elsker virkelig anime, og når det kommer til mit eget hjemland, så kan jeg kun blive glad af de gode nyheder. Jeg er spændt på at se, hvor stor en succes den bliver herhjemme, når biograferne åbner op på et tidspunkt igen.

Anime for evigt!
:-D, ;-).

Mads

Jeg ville anbefale dig at se Demon Slayer serien først da filmen er en direkte opfølger fra serien :D

Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

Isabella

Demon Slayer er en af de nye store serier, som hamler op med de gamle store som Naruto, One Piece og Bleach (endnu tidligere Dragon Ball) - det er episk og storslået at vi får lov til at åbne op med en film som denne!
Jeg håber at vi danskere kan gøre denne film ære, og få så mange ind og se den som muligt!

Jeg har skrevet og bedt flere gange om at den kom til de danske biografer, og jeg kan kun sige jeg er utrolig lykkelig over at det lykkedes!
Som en der har læst serien, kan jeg ikke vente på at se nogle ting animeret, som man endelig kan snakke med sine venner om, der ikke læser mangaen, men kun ser animeen!
Det var dagens gode nyhed!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter