Cookie- og Privatlivspolitik

Din hjerne bliver vredet rundt i ny blodig trailer til Saw-filmen 'Spiral'

Chris Rock og Samuel L. Jackson gør deres debut i Saw-universet

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Til maj rammer Spiral: From the Book of Saw endelig de danske biografer. Nu er ny, blodig trailer landet. Se den øverst.

'Spiral: From the Book of Saw' er den 9. film i Saw-franchisen og udforsker denne gang en anden del af gyseruniverset lang tid efter, at Jigsaw er død og en copycat morder ser ud til at være på spil.

Den nye film er skabt af Chris Rock, som også spiller en af hovedrollerne som Detective Zeke Banks, der med sin makker efterforsker en ubehagelig sag med en sadistisk seriemorder, hvis kendetegn er en række mystiske spiral-tegn, som efterlades på gerningsstederne. Mens velkendte Saw-symboler som fx griser flittigt bruges i den nye trailer.

Disse spiral-tegn er selvfølgelig både inspiration til filmens titel, men også til de nyeste billeder, som er blevet offentliggjort i forbindelse med lancingeren af traileren. Se billederne nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Vores interview med Tobin Bell om rollen som Jigsaw.

Instrukøren bag Saw II, III og IV, Darren Lynn Bousman, vender tilbage på denne post, mens det er forfatterne bag den seneste film, Jigsaw, som har skrevet manuskriptet efter en idé af Chris Rock.

Rollelisten tæller en række nye navne i Saw-universet, herunder veteranen Samuel L. Jackson som Chris Rocks far - der også ender i en Saw-fælde(!) samt Marisol Nichols ('Riverdale') og Max Minghella ('The Handmaiden's Tale'). Mens det endnu ikke vides om Tobin Bell vil være tilbage i rollen som Jigsaw, så har han en cameo i form af et foto i traileren.

'Spiral: From the Book of Saw' får dansk premiere den 12. maj.

Billede

Billede

Billede

Billede

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter