Cookie- og Privatlivspolitik

Første liflige trailer til Pixars ’Luca’ emmer af sol, sommer og ren magi

Bered jer på, at længdes efter italienske himmelstrøg 

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Mens vi venter på sol, sommer og ikke mindst at kunne gå i biografen igen, er den første teaser trailer til Pixars kommende animationsfilm Luca landet.

Traileren leverer lige præcis den liflige stemning af varme og ren magi, som man kan gå og savne lidt lige nu. 'Luca' udspiller sig nemlig ved den solrige italienske kyst, hvor man følger drengen Luca og hans ven Alberto.

De to venner er dog ikke som andre drenge er flest, men faktisk søvæsner. På landjorden fremstår de dog som mennesker, men når de er under vand, bliver de noget mere fiske-agtig. Det er ren animationsmagi.

’Luca’ er instrueret af Enrico Casarosas, der her har sin spillefilmsdebut efter hans Oscar-nominerede kortfilm 'La Luna'. Pixar har adskillige elskede film bag sig, bl.a. Toy Story, Monsters, Inc. samt Inderst inde og senest den jazzede Sjæl, mens 'Luca' bliver deres 24. spillefilm.

'Luca' får premiere den 17. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter