Cookie- og Privatlivspolitik

kino TV - Ian McKellen om at vende tilbage som Gandalf

Eksklusivt interview med verdens sejeste troldmand

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Ian McKellen var tæt på at droppe rollen som Gandalf i 'Hobbitten: En uventet rejse', men valgte heldigvis igen at iføre sig den spidse hat og kåben.

Kino TV mødte som det eneste danske medie Sir Ian McKellen i London til en snak om sine overvejelser omkring rollen, om at se sig selv på forsiden af et magasin (nej, ikke hvilket som helst magasin), og om forskellene og lighederne i forhold til at indspille 'Ringenes Herre'.

Over de næste dage frem mod jul kan man også se kino TV-interview med filmens øvrige stjerner samt instruktøren Peter Jackson.

Hobbitten: En uventet rejse er aktuel i biograferne.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mia

Elsker Ian McKellen... Han er simpelthen fantastisk! Så dygtig.. og er vild med ham i rollen som Gandalf.. :-) Dejligt interview!

Hansonuser/273017

Den vil jeg godt erklære mig enig i!!! Fantastisk skuespiller der med sin stemme virkelig forstår at skabe en fantastisk dramatisk og eventyrlig stemning :)

FIlmgnu

Bare det at høre på Ian Mckellen i et interview er en nydelse i sig selv, så derfor må mit eneste ønske være et længere interview med ham næste gang :)

Poppé

Der er noget nostalgisk over dette interview, og man bliver næsten rørt over, at Ian McKellen er så sympatisk en person. Jeg glæder mig til at se filmen - ikke mindst for at gense det smukke new zealandske landskab (som Mckellen også bemærker).

Dog er der én ting, der forekommer som et evigt akuelt irritationsmoment i disse interviews og kino.dk-tv generelt: Det er jeres logo som bliver præsenteret for os seere i begyndelsen og i slutningen. Volumen er konsekvent skruet op, når kino.dks TV- logo kører hen over skærmen, og lyden af en spole er ikke just rar at lytte til, når det er så højt i forhold til selve interviewet. Det er en skarp lyd som man altid bliver nødt til at skrue ned for, når den kører, for derefter at skrue op igen, når man vil se - og navnlig høre - selve interviewet. Der er altså en mismatch mellem lydniveauet i intro og interview, og det kan ofte afholde mig fra at se det i øvrigt interessante og aktuelle kino TV, hvis logo-præsentation i øvrigt også virker temmelig lang og dominerende. Og man kan i det hele taget ende op i en trist cirkel af irritation på en ellers lovende hverdagsaften med spoler på hjernen, hvis man har taget udfordringen op og set op til flere (!) kino TV-afsnit på en gang.

Med fare for at lyde som en gammel mand, der hoster bitterhed op og i øvrigt har for tæt en relation til det allestedsnærværende og larmende metrobyggeri, vil jeg have håb for fremtidige kino TV-afsnit med lavere volumen og færre spoler på hjernen. Tak.

Poppé (host, host)

Daniel Bentien

Tak for dit input i forhold til vores kino TV-intro. Du har uden tvivl en pointe, og lyden vil fremover være lavere og mere i synk med resten af interviewenes lydniveau.

Hilsen Daniel - kino.dk

Bjerg

Uden Gandalf havde min mindre skuffelse for den første del af Hobbitten nok bare været endnu større. Så tak til Ian for at holde mig lige akkurat tilstrækkeligt underholdt de første 2 timer af den alt for langtrukne film!

S. Rico

Men, men, men! Man kan godt se, at han er blevet noget ældre - selv bag al skægget og make-up'en. Og det er strengt taget temmelig ulogisk. Dels fordi filmen jo foregår mange år før LOTR, og dels fordi Gandalf er af arten Maiar ligesom eksempelvis Sauron og Tom Bombadil. Denne art ældes ikke, men kan tage den form de vil (afhængig af deres magiske formåen).

Andreas

Er godt nok glad for, at Ian McKellen takkede ja til endnu engang at spille rollen som Gandalf! Det vil ikke være det samme uden Ian McKellen og er sikker på, at mange biografgængere vil miste interessen for, at tage ind og se Hobbitten!
:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.