Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til 2021's Oscar-favorit: 'Nomadland'

Frances McDormands nomadeliv

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Dramaet Nomadland vandt publikumsprisen ved Toronto International Film Festival 2020 og hovedprisen på Venedig. Den er samtidig pt. årets favorit hos de fleste internationale anmeldere, og ligner næste års helt store bejler til de eftertragtede Oscar-statuetter.

Filmen, der følger kvinden Fern, som mister alt for derefter at starte et liv som moderne nomade i USA, har netop fået en første trailer - se den foroven.

Traileren afslører et både smukt, rørende og melankolsk drama. Man fornemmer en art rå realisme krydret med filmisk skønhed og menneskelig varme - præcis som i instruktøren Chloé Zhaos tidligere anmeldersucces, The Rider

I hovedrollen som Fern finder man Oscar-vinderen Frances McDormand, der har opnået hele to Oscar-statuetter – det for sine præstationer i Fargo og Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Sidstnævnte film vandt også publikumsprisen i Toronto, og gik hen og blev en Oscar-succes.

’Nomadland’ har biografpremiere den 18. februar 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.