Cookie- og Privatlivspolitik

Tom Hanks brillerer i årets måske mest gribende trailer

Hollywood-stjernen genforenes med Captain Phillips-instruktør

Stem op!
33
Stem ned!
0
(reset)

Til jul er der biografpremiere på filmen News of the World, hvor Tom Hanks spiller hovedrollen. Den første trailer er netop udkommet, og den lægger op til en gribende fortælling.

Hanks har hovedrollen som borgerkrigsveteranen Jefferson Kyle Kidd, en mand fra Texas der påtager sig en særlig opgave. Han skal aflevere en ung pige, der har været i indianerstammen Kiowas varetægt i flere år, til hendes onkel og tante – mod pigens vilje.

Rejsen er lang og fuld af farer, og mens pigen langsomt begynder at få et sprog, danner Kaptajn Kidd et nært bånd til sin ”datter”.

Der er dømt vaskeægte western-drama i filmen, som er instrueret af Paul Greengrass. Samme instruktør stod også bag kameraet på Captain Phillips, den Oscar-nominerede thriller med netop Hanks.

Denne gang spiller Hanks ikke Kaptajn Phillips, men Kaptajn Kidd, og hans medspiller, tyske Helena Zengel, imponerede alt og alle med hovedrollen i den prisvindende Systembryder.

Deres samspil lader til at være nerven i 'News of the World', der samtidig ligner en afveksling for Greengrass fra de thriller-universer, som han ellers er mest kendt for så som The Bourne Supremacy og Jason Bourne.

News of the World får premiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter