Cookie- og Privatlivspolitik

Freddie Mercury, Elton John og nu David Bowie - Se første trailer til filmen om musiklegenden

'Stardust'

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

I kølvandet på Bohemian Rhapsody og Rocketman, er der et nyt filmportræt på vej af en musikhistoriens allerstørste - David Bowie.

Filmen hedder Stardust, og ud fra traileren ser det ud til, at vi følger de tidlige dage i Bowies karriere.

Vi ser en ung Bowie kæmpe med at blive accepteret for sit flamboyante og feminime udtryk samt for at slå igennem som musiker.

Med løfter om at se tilblivelsen af alter egoet Ziggy Stardust kommer der forhåbentligt til at være en del for Bowie-fans at glæde sig til - dog er filmen ikke lavet med Bowies families samtykke, hvilket allerede har skabt noget debat.

Ift. til de store produktioner som 'Bohemian Rhapsody' og 'Rocketman' var, med store og profilerede navne, virker 'Stardust' til at gå da en anden vej uden en stor kendis i hovedrollen.

David Bowie bliver nemlig spillet af skuespilleren og musikeren Johnny Flynn, som er mest kendt for serien 'Lovesick' og filmen Emma. Mens instruktørstolen besiddes af indie-instruktøren Gabriel Range.

'Stardust' har endnu ikke en premieredato. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Reneuser/318893

Spændende projekt, men når filmen er en uautoriseret biopic, og The Bowie Estate ikke har tilladt mandens musik i filmen, er interessen nok begrænset.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.