Cookie- og Privatlivspolitik

Første vilde scene fra Retfærdighedens ryttere er voldelig og voldsomt sjovt

Manden bag Blinkende lygter, De grønne slagtere og Adams æbler er tilbage

Stem op!
35
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

I sidste uge fik vi den første forsmag på Retfærdighedens ryttere - den nye action-komedie af Anders Thomas Jensen. Senest kom så den glædelige nyhed, at filmens premiere er rykket tættere på og således allerede udkommer den 19. november.

Nu er den første scene fra 'Retfærdighedens ryttere' også sluppet løs. Den kan du se ovenfor.

I klippet møder vi de fire hovedkarakterer: Markus, Otto, Lennart og Emmenthaler. De spilles af dansk skuespillerelite, nemlig henholdsvis Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Lars Brygmann og Nicolas Bro.

Replikkerne fyger igennem luften, mens kemien er sprængfarlig og hyldende skæg - og så bliver det hele fulgt op af et voldeligt møde med en rocker-type.

Man kan tydeligt mærke den groteske humor kombineret med den brutale vold, som vi kender det fra Anders Thomas Jensens tidligere værker Blinkende lygter, De grønne slagtereAdams æbler og Mænd & høns.

'Retfærdighedens ryttere' handler om Markus, der vender hjem fra krig for at passe sin teenagedatter, da hans kone dør i et trafikuheld. Eller var det et uheld? Det mener tre matematik- og computernørder ikke, det er. De starter derfor en større aktion for at finde de skyldige og tage hævn.

Retfærdighedens ryttere får premiere den 19. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter