Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer: Aaron Sorkins Oscar-kandidat kommer i biografen

'The Trial of Chicago 7' får begrænset visning før Netflix-premieren

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Aaron Sorkin er nok Hollywoods største om ikke mest hyldede manuskriptforfatter. Manden bag tv-serien 'The West Wing' og film som A Few Good Men og The Social Network instruerer dog også til tider sine egne historier.

Sidst han var aktuel var med Molly's Game, og nu vender han tilbage med The Trial of the Chicago 7 - et historisk retssalsdrama om optøjerne ved den demokratiske kongres i 1968.

Filmen er blevet købt af Netflix, men har nu alligevel fundet sin vej til biograferne. Og det sker allerede den 1. oktober.

Se traileren til filmen herover.

Ligesom vi så det med Roma, Marriage Story og The Irishman, så har streaminggiganten valgt at lancere en af deres oplagte Oscar-kandidater til en udvalg af biografer - og ligeledes i en begrænset periode. 

Filmen vil kun spille i to uger, så det er med at være hurtig, hvis man er en af de der filmelskere, der skal se potentielle Oscar-film på et stort lærred. 

Rollelisten er intet mindre end overdådig med bl.a. Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, Jeremy Strong, Yahya Abdul-Mateen II, Mark Rylance og Joseph Gordon-Levitt ombord. 

Find billetter til 'The Trial of the Chicago 7' 
BILLETTER

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter