Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til The Batman med Robert Pattinson

Nattens ridder har sjældent været mørkere

Stem op!
35
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Traileren til den imødesete superheltefilm The Batman er landet, og den signalerer en endnu mørkere tilgang til DC Comics' forlæg end Christopher Nolans The Dark Knight-trilogi.

Den ikoniske flagermusmand bliver denne gang portrætteret af den højaktuelle Robert Pattinson (som snart kan opleves i Tenet), og selskab af Zoë Kravitz som Catwoman, Colin Farrel som The Penquin, Paul Dano som The Riddler og Andy Serkis som butleren Alfred.

Pattinson har siden sit gennembrud som vampyren Edward i Twillight-sagaen, vist sit alsidige og spændende skuespil i bl.a. Good Time, The Lighthouse. I Tenet kommer han til at vise lidt af det action-sind, der også kommer til at kendetegne hans Batman.

I instruktørstolen samt kæben bag den ikoniske maske, skulle Ben Affleck originalt være ansvarlig for, men projektet gik over til instruktøren Matt Reeves. Reeves er bl.a. kendt for CloverfieldAbernes planet: Revolution og Abernes planet: Opgøret.

The Batman får biografpremiere den 30. september 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Noget som ser meget lovende er at Batman virker mere som en detektiv ligesom i tegneserierne. Han følger spor og opsøger gerningssteder. Det tror jeg bliver meget forfriskende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.