/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Første morderiske trailer til Døden på Nilen

Hercule Poirot er snart tilbage!

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Efterfølgeren til den utroligt underholdende Mordet i Orientekspressen ankommer til oktober - her er den første udførlige teaser trailer.

Døden på Nilen ('Death on the Nile') er selvsagt også baseret på romanen af Agatha Christie, og er også tidligere blevet filmatiseret.

Den klassiske whodunnit er en del af sagaen om den excentriske detektiv Hercule Poirot, der denne gang får afbrudt sin ferie, da en ung arving myrdes.

Nu er det op til detektiven med det imponerende overskæg at løse mordmysteriet... og det går ikke stille for sig.

Kenneth Branagh er igen tilbage i hovedrollen og i instruktørstolen, mens rollelisten bugner med store stjerner.

Gal Gadot og Armie Hammer får bl.a. selskab af Russell Brand, Letitia Wright, Jennifer Saunders, Annette Bening og Sophie Okonedo. 

Døden på Nilen får dansk premiere den 22. oktober

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjuldamperen: "Karnak". Skibet blev senere restaureret i Luxor og jeg havde lejlighed til en "privat" rundvisning af de her arbejdende håndværkere, da jeg udviste interesse fra kajen. Og den "salon" som vises i filmen findes slet ikke på skibet, som kun har Farouks store kahyt og garderobe i front, så optagelserne fra salonen er Studie- optagelser fra London.

Antaeus

Mordet i Orientekspressen var ikke særlig god og meget langt fra kvaliteten i den fremragende film af samme titel fra 1974. Så jeg har ikke særlig store forventninger til en ny filmatisering af Døden på Nilen. Her var den gamle udgave fra 1978 i øvrigt også fremragende og jeg tvivler på at den nye kan matche.

Jeg elsker Depeche Modes musik, men for mig er det lidt malplaceret at spille deres teknoprægede musik i dette klassiske ægyptiske morddrama - i hvert fald når jeg ser traileren.

Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.