Cookie- og Privatlivspolitik

3 damer på mandejagt i første trailer til Madklubben

Ny dansk komedie lover hede nætter i Italien

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se videoen herover, så tryk på linket her og Tillad alle cookies)

Den første og spritnye trailer til den danske komedie Madklubben er landet i dag. Og den byder på et godt grin med de tre ældre kvinder Maria, Vanja og Berling.

De har været veninder siden barndommen og er et godt stykke over de 50 år. I traileren ser man tydeligt, at trods den høje alder har livet stadig en masse at byde på, og det forsøger de tre veninder at få udnyttet til fulde.

Alle tre har de dog hver deres problemer at slås med – Marie er blevet forladt af sin mand juleaften, Berling har levet singlelivet i flere år, og Vanja kan ikke slippe minderne om sin afdøde mand. Derfor beslutter de sig for at forlade problemerne i Danmark og tage på et madkursus i Syditalien, hvor de får en på opleveren.

Her byder de sydlige himmelstrøg både på hede flirts, jalousi, og en masse sandheder kommer på bordet.

I denne livsbekræftende film indtager Kirsten Olesen, Stina Ekblad og Kirsten Lehfeldt hovedrollerne, mens Troels Lyby, Rasmus Botoft og Mia Lyhne også medvirker.

Instruktøren er Barbara Topsøe-Rothenborg, der har stået bag den amerikanske version af Kærlighed ved første hik og En-to-tre-nu.

Madklubben får dansk premiere den 22. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter