/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Druk med alkoholpåvirket Mads Mikkelsen

Thomas Vinterbergs film er udtaget til Cannes-filmfestivalen

Stem op!
95
Stem ned!
0
(reset)

Thomas Vinterbergs næste film Druk er med i det officielle program ved dette års filmfestival i Cannes, og den bliver åbningsfilmen i næste års Biografklub Danmark-program. Nu har filmselskabet Zentropa lanceret den første trailer.

Filmen byder på, hvad der må være et af årets stærkeste skuespillerensembler i form af Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe, og de spiller fire gymnasielærere, der beslutter sig for at teste en teori.

Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Derfor vælger lærerne konstant at holde en halv promille i blodet.

Resultatet er opsigtsvækkende. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med, at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogen, og af sporet for andre.

Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser.

Sidste gang, Mads Mikkelsen og Thomas Vinterberg var i Cannes med en film, gik det rigtig godt. Mikkelsen modtog nemlig prisen for Bedste skuespiller for sin præstation i Jagten som den første dansker nogensinde, så det bliver spændende at følge deres nye films færden på den sydfranske filmfestival.

Druk får premiere den 24. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Catalina Sofia

Jeg kan sgu da ikke finde traileren til DRUK.....,????

Malte

Den glæder jeg mig til :-)

Daniel Bentien

Den er i toppen af artiklen lige over overskriften.

Mika

Hvorfor har i ALDRIG trailer i den oprindelige artikel? I skriver altid "smugkig" eller "trailer" og så skal man lede hele artiklen igennem, finder ingen trailer, men links til andre sider og der gemmer traileren sig så.

Daniel Bentien

Det var en fejl. Den kan ses i toppen nu.

Catalina Sofia

HVOR?????

Daniel Bentien

Den er øverst i artiklen lige over overskriften.

Lineuser/498913

Jeg kan heller ikke finde den!

Daniel Bentien

Læser du nyheden på en Mac eller pc? Eller på mobil / tablet? For så vil jeg da lige tjekke op på, om der er et generelt problem. Jeg kan nemlig godt se den lige over overskriften.

Mange hilsner
Daniel

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter