Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til ambitiøs dansk Star Wars-film med Lars Mikkelsen

Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale

Stem op!
125
Stem ned!
0
(reset)

Det er den 4. maj, og det er, som de fleste ved: Star Wars-dag!

I den anledning har den danske filmskaber Shahbaz Sarwar delt en ny trailer til sin ambitiøse Star Wars-fanfilm, 'Shrouded Destiny', som bl.a. har Lars Mikkelsen på rollelisten.

Traileren lover et, for danske standarder, imponerende projekt, der i den grad hylder Star Wars-ånden med rumskibe, lyssværd og sågår en wookiee. Se den øverst.

Shahbaz Sarwar har skrevet den originale historie baseret på George Lucas' store sci fi-univers og spiller også selv en af hovedrollerne som dusørjægeren Tulek. Mens Lars Mikkelsen ses i en fremtrædende rolle som Jediridderen Okana Vidai.

Projektet er en 100% frivillig produktion og har været undervejs i 3 år. Det ca. 65 minutter lang afsnit skal ses som en såkaldt "pilot", der skal give en forsmag på, hvad projektet indeholder.

Endemålet for Sarwar er nemlig et møde med Lucasfilm og Disney - for at diskutere et samarbejde om en streaming service-serie på skala med 'Game of Thrones' baseret på 'Shrouded Destiny'.

Man kan følge projektet på dets Facebook-side her.

Læs også Shahbaz Sarwars egen fortælling om det at bringe Stjernekrigen til Danmark her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michaeluser/535111

I just utterly love how FANS and someone with a vision can create something better than the multi trillion dollar company that is Disney with its unlimited resources. Epic tales with things we fans love. Please bring MORE !

Anmelderen

Utrolig dårlig trailer klipning
Og ud fra hvad man kan se i traileren så har instruktøren brug for et kursus i beskæring og i udførsel af aktion scener samt lyssætning.
Denne film ser ikke ud til at løfte sig over de sædvanlige amatør film
Desværre.
Men når det er sagt så ønskes han held og lykke desværre spår jeg ham ikke mange chancer op i mod amerikanske amatører

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.