Cookie- og Privatlivspolitik

Margot Robbie om Birds of Prey: "Kvinder har lidt mere at kæmpe for lige nu"

Interview med holdet fra den kvindelige superheltefilm

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Margot Robbie er tilbage som i rollen som den skrupskøre Harley Quinn i Birds of Prey - og vi har mødt holdet fra anti-superheltefilmen i London. Se interviewet øverst.

Filmen tager sit udgangspunkt i Harley Quinns break-up med Jokeren, der efterlader hende fredløs i Gotham. Især skurken Roman Sionis er på jagt efter Quinn, og hun må derfor slå sig sammen med tre andre barske kvinder og skabe en umage alliance for at redde sig selv.

I London mødte vi Margot Robbie, derudover at have hovedrollen også har fungeret som producer, Mary Elizabeth Winstead der spiller Huntress, Jurnee Smollett-Bell som er Black Canary og Ella Jay Basco, der er lommetyven Cassandra Cain samt instruktør Cathy Yan.

Vi snakkede bl.a. med holdet om Harley Quinns store popularitet, at lave et kvindelige superhelte-brag og filmens blodige r-rating. Se interviewet øverst.

Birds of Prey er i biografen fra 6. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

WOW. Her er godt nok dømt badass action for alle pengene! Selvfølgelig bare det, at min yndlings heltinde Harley Quinn har hovedrollen i filmen er helt fantastisk. Men også bare det, at pigerne tør sige, hvad de virkelig mener er virkelig sejt også. Ja, jeg har bestemt noget at se frem til, tror jeg.

"HARLEY QUINN FOR THE WIN!"
;-) :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter