Cookie- og Privatlivspolitik

Spider-Mans blodige vampyr-fjende: Se den første trailer til Morbius

Jared Leto er Marvels vampyr

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Sony har lanceret den første trailer til superheltefilmen Morbius med Jared Leto i hovedrollen.

Filmen er en del af deres filmiske Spider-Man-univers, der også tæller Venom fra forrige år, og som på samme måde som Tom Hardys populære film har en antihelt i front.

'Morbius' handler om Dr. Michael Morbius, der forsøger at kurere sig selv for en sjælden blodsygdom, men ender med at inficere sig selv med en form for vampyrisme.

Hvordan filmen præcist er knyttet til Spider-Man, Venom og de andre Marvel-karakterer, som Sony har filmrettighederne til, er uvist.

Udover Leto i hovedrollen er der biroller til Jared Harris (Sherlock Holmes: Skyggespillet og tv-serien 'Chernobyl'), Matt Smith (The Crown), Tyrese Gibson (Fast & Furious-filmene) og danske Clara Rosager i en ukendt rolle (som hun sidste år bekræftede over for kino.dk).

Morbius får premiere den 30. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Endnu engang vil Sony malke folk der ikke kender forskel på MCU og Sony verse. Jeg er allerede så træt af grådige Tom Rothman og hans arrogante stil. Jeg fatter ikke hvorfor folk bliver ved med at acceptere ham. Vi taler om en mand der holdt Deadpool tilbage fra at blive lavet. Afslog Avatar og Transformers fordi han mente at vi ikke ville gide at se noget sådan. Det er manden der slagtede X-Men og Wolwerine Oregine. Hvor længe har i tænkt jer at give ham lov til den slags? Alle jer der gik ind og se Venom har selv været med til at gøre det muligt at de to universer vil krydse over.

Jacob

Den oprindelige idé med at gøre SUMC r-rated var virkelig fed, og udover at det er mega forvirrende, så fatter jeg ikke at Sony er så forhippet på Tom Hollands Spider-Man. Det bliver spændende om Marvel Studios vil nævne begivender fra SUMC i MCU. Fatter hellere ikke helt hvordan de her universer kan eksisterer i en verden med kun Spider-Man som bindeled, for han er den eneste der kan “springe” imellem dem. Det er sgu da på en måde lamt. Men den nye låneaftale gælder kun den tredje solofilm, og en gæsteoptræden i en anden MCU film. Så tror jeg også at Marvel Studios er færdig med netsvingeren.

Ines

Hvor er det bare fedt med flere skurke film, men er enig med ThedayDreamer at det virker til at de på et tidspunkt bliver slået sammen med Spiderman hvilket er lidt øv.

Men Jared Leto ser ud til at gøre det godt i rollen, glæder mig til at se filmen.

Og eftersom han nu spiller skurken i en Marvel film så må det jo betyde at hans Joker karriere er endegyldig forbi? For mener at have hørt at både Marvel og DC har klausuler som forbyder at man laver film for den anden imens man er under kontrakt.
Lidt øv, for tror (selvom Suicide Squad skuffede) at han ville kunne lave en god Joker film, og man skal jo huske at hans Joker er en helt "anden type" end den man har set før.

TheDayDreamer

Da "Venom" udkom, var det planen at disse film ikke skulle være forbundet til Spider-Man, men at man ville skabe noget særskilt fra Tom Holland og hans inkarnation af Marvelsuperhelten (en ide jeg holdt meget af), men senere er det nu kommet frem at Spider-Man måske alligevel ville blive en del af disse film, og den teori ser (desværre) ud til at blive bekræftet i de allersidste sekunder af denne trailer, hvor en karakter fra den første film om den rødblå edderkop dukker op.

Jeg må indrømme at jeg har haft mine tvivl om Jared Leto i denne rolle, for det jeg har set fra ham har været MEGET svingende (hans rolle som Jokeren er et eksempelt på noget jeg ikke synes han skulle have lavet), men jeg gik i mit stille sind og håbede på at han ville være mørk og mystisk som han var i "Blade Runner 2049" hvor han spillede skurken Niander Wallace, hvilket jeg synes han gjorde rigtig godt - og ud fra hvad jeg ser i denne trailer, så har han været et godt valg til rollen som Michael Morbius

Filmentusiast

Det er super fedt, at de laver flere Marvel anti-helte film, men hvor ville jeg ønske at de brugte andre skuespillere end skuespillere der allerede har en rolle i en anden helte/skurkefilm. For mig er Jared Leto allerede Jokeren i DC universet, så det ødelægger lidt for mig at han nu spiller en antihelte karakter i Marvel universet. Er der andre der er enige? :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.