Cookie- og Privatlivspolitik

Sidse Babett Knudsen er frygtindgydende i sin første danske film i 6 år

Se den første trailer til 'Kød & blod'

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer til Kød & blod varsler ikke blot en ny dansk gangsterfilm. Med biografpremieren i marts bliver det også den første danske spillefilmsrolle for stjerneskuespilleren Sidse Babett Knudsen i seks år.

Sidst, vi kunne opleve Knudsen i en dansk film, var således i Kapgang fra 2014, hvis vi ser bort fra to stemmepræstationer i Vitello og Kaptajn Bimse.

I 'Kød & blod' spiller hun familieoverhovedet, der har gang i nogle mildest talt lyssky affærer. Da hun tager sin 17-årige niece til sig, efter hendes mor er omkommet i et biluheld, virker det som den perfekte løsning.

Pigen, der hedder Ida, oplever kærlighed hos sin tante og voksne fætre, men snart viser det sig, at familiens levevej er gennem kriminalitet og vold. Ida får sværere og sværere ved at skelne mellem rigtigt og forkert, men det går op for hende, hvad hendes mor forsøgte at flygte fra.

Filmen er instrueret af debuterende spillefilmsinstruktør Jeanette Nordahl, og rollen som Ida spilles af Sandra Guldberg Kampp, som har sin første store rolle i en spillefilm.

Rollerne som Idas fætre spilles af et par unge skuespillere, der allerede har haft hovedroller, nemlig Joachim Fjelstrup fra Steppeulven og Elliott Crosset Hove fra Vinterbrødre.

Kød & blod får premiere den 12. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.