Cookie- og Privatlivspolitik

Se Brad Pitts geniale Tinder-takketale og Joaquin Phoenix skamrose Leonardo DiCaprio

Sidste vigtige pris inden Oscar-showet er i hus

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Nu er der vist ikke længere nogen tvivl om, hvem der vinder de eftertragtede Oscar-stauetter for skuespil. I nat blev de såkaldte SAG Awards (Screen Actors Guild) nemlig uddelt, og de fire frontrunners vandt alle.

Joaquin Phoenix for 'Joker', Brad Pitt for 'Once Upon a Time... in Hollywood', Laura Dern for 'Marriage Story' og Renée Zellweger for 'Judy'

Men endnu vigtigere, så gav de også måske prissæsonens bedste taler. I hvert fald de to herrer, Pitt og Phoenix, der gik på scenen og brugte tiden på bedst mulig måde. Se talerne forneden. 

Oven i hatten bød natten på en overraskelse. For første gang nogensinde vandt en ikke-engelsksproget film nemlig hovedprisen, ensemble-prisen. Det var selvfølgelig den koreanske Parasite, der løb med sejren.

Find billetter til Parasite:

Parasite-sejren kan betyde meget for Oscar-chancerne, men det skal dog nævnes, at samme weekend modtog krigsfilmen 1917 den ligeledes eftertragtede PAG, der gives til producerne. Dermed er '1917' atter frontrunner til Bedste film på Oscar-natten.

Sidst men ikke mindst modtog den legendariske Robert De Niro en velfortjent ærespris og indtog podiet med et ord eller to om dagens politiske tilstand i USA.

 

Se Brad Pitts tale for Once Upon a Time... in Hollywood:

 

Se Joaquin Phoenixs tale for Joker:

 

Se Renée Zellwegers tale for Judy:

 

Se Laura Derns tale for Marriage Story:

 

Se Parasite-holdets sejr for bedste ensemble:

 

Se ærepris-modtageren Robert De Niros tale:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter