Cookie- og Privatlivspolitik

Se beviset på at The Rock & Kevin Hart er den sjoveste duo lige nu

Grin af og med makkerparret i den biografaktuelle 'Jumanji: The Next Level' (sponsoreret)

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Dwayne 'The Rock' Johnson og Kevin Hart er lige nu aktuelle i Jumanji: The Next Level, hvor de igen viser eksempler på deres humoriske makkerskab. 

Find billetter til 'Jumanji: The Next Level' her:

Men det er ikke kun på det store lærred, at de to udviser den fremragende kemi - de deler den nemlig også gladeligt på de sociale medier, hvor de kærligt driller hinanden med skøre billeder og vanvittige videoer. 

The Rock har bl.a. delt en syv minutters video med hans "andet ægteskab", som han kalder Kevin Hart, hvor man kan se en masse af deres humoristiske optrin fra deres pressetour på 'Jumaji: The Next Level'. Se videoen øverst.

Makkerparret har også tidligere langet ud efter hinanden med andre komiske optrin på Instagram, således delte Kevin Hart tidligere et billede, hvor han var klædt ud som The Rock fra 90'erne til Halloween. Ligesom, at Dwayne Johnson har delt et photoshoppet billede, hvor Kevin ligger som en nybagt baby på hans bryst. Se dem nederst.

Skuespillerne passer også fint ind som moderne udgave af klassiske komedie-duoer som Gøg og Gokke og Fy og Bi, hvor den ene er en lille gut og den anden et kæmpe brød. Og højdeforskellen er de heller ikke bange for at slå på i deres mange jokes.

Man kan finde yderligere videoer på de to herrers Instagram-profiler, herunder en video, hvor Kevin Hart får ret ondt i maven af for mange espressoer.

I 'Jumanji: The Next Level' kan de opleves sammen med bl.a. Jack Black, Karen Gillan, Danny Glover og Danny DeVito.

Jumanji: The Next Level kan ses i biografen nu.


 ©kevinhart4real/instagram


 ©The Rock/Instagram

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter