Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Bond 25: No Time to Die

Daniel Craigs Agent 007 vender tilbage for sidste gang

Stem op!
37
Stem ned!
0
(reset)

Så er den første officielle trailer til den længe ventede No Time to Die endelig landet, og det tegner til at blive et brag af en afsked!

Fans af den 25. kapitler lange filmserie kan godt begynde at glæde sig, for der er masser af 007-elementer at spore i traileren. Vi nævner i flæng: Armerede luksusbiler, maskeklædte skurke og et gensyn med ærkefjenden Blofeld.

LÆS OGSÅ: Alt vi ved om 'No Time to Die'.

Daniel Craig vender i hvert fald tilbage i rollen som James Bond aka. Agent 007 for sidste gang, før faklen gives videre til den næste agent i rækken.

Filmens plot centrerer sig også meget passende om Bond, der er stoppet som aktiv agent og nyder en mere afslappet tilværelse på Jamaica. Freden varer dog ikke længe, før Bonds gamle ven fra CIA, Felix Leiter, opsøger hans hjælp.

Missionen viser sig dog hurtigt at være noget andet end først antaget, og James Bond kommer på sporet af en farlig skurk med en endnu farligere teknologi.

Daniel Craig optrådte senest i den ikononiske rolle i filmen Spectre, og det er altså nu femte gang, at han spiller den charmerende superagent. Han kan dog allerede nu opleves i biograferne som exentrisk detektiv i mordmysteriet Knives Out - Var det mord?.

'No Time to Die' har desuden andre store navne på rollelisten som Christoph Waltz, Naomie Harris, Lea Seydoux, Ben Whishaw og ikke mindst Rami Malek som den nye, arrede skurk.  

Cary Fukunaga, der stod bag serierne 'True Detective' og 'Maniac', indtager instruktørstolen, efter Danny Boyle hoppede fra.

No Time to Die har premiere den 2. april 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
BIOMANEN

Ser fantastisk ud og jeg glæder mig allerede. Can´t wait

Wayne

afgjort lovende ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.