Cookie- og Privatlivspolitik

Midway-interview: Roland Emmerich går altid efter det episke

Vi talte med manden bag om den storslåede 2. Verdenskrigs-film

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Vi har mødt den tyske instruktør Roland Emmerich kendt fra actionblockbustere som Independence Day, The Day After Tomorrow og 2012.

Filmskaberen er aktuel med 2. verdenskrigsfilmen Midway - og selvom det er mere jordnært end rumskibe, så er der stadig skruet helt op på den episke skala i den tro genfortælling af historien om Slaget ved Midway, hvor amerikanske soldater bekæmpede til vands og i luften mod den stærke japanske flåde.

Roland Emmerich er også gået meget realistisk til værks i skildringen af begivenhederne fra 1942, og i interviewet fortæller han om tilblivelsen af 'Midway', hans eget forhold til krigen, og hvorfor 2. verdenskrig stadig er så relevant at skildre. Se det øverst.

Midway kan ses i biografen fra på torsdag, den 7. november.

Se spilletider her:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter