Cookie- og Privatlivspolitik

Efter skandale: Her er den nye Sonic-trailer

Kan du lide det nye karakter-look?

Stem op!
34
Stem ned!
0
(reset)

Da traileren til videospilfilmatiseringen af Sonic the Hedgehog ramte nettet for et halvt år siden, var reaktionerne fra fans mildest talt ikke gode. Nu er en ny og ændret trailer netop blevet lanceret.

'Sonic the Hedgehog' bygger på Segas maskot og mange spil, der satte fart over platformgenren. Filmversionen transporterer det lynhurtige, blå pindsvin til vores verden, hvor han møder politibetjenten Tom.

Samtidig står han over for sin ærkefjende, Dr. Robotnik, der spilles af komedie-legenden Jim Carrey.

Alt lå lige til højrebenet for filmversionen med et så populært forlæg, men designet af Sonic mødte hård kritik fra fans overalt, og især hans mere pindsvine-agtige look, de lange arme og ben samt mennesketænderne blev fremhævet. Det fik filmskaberne til at gå i tænkeboks og redesigne titelkarakteren. Dermed blev filmens premiere også skubbet.

Det betyder, som vi kan se i den nye trailer, at Sonic har fået sine karakteristiske store tegneserie-øjne tilbage, som man husker fra spillet i 1990erne.

Men hvad synes du om Sonics makeover? Sidder den i skabet denne gang?

Sonic the Hedgehog får premiere den 13. februar.

Sonic the HedgehogSonic i trailer #2 og Sonic i trailer #1.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lukasuser/526558

Ja tak! Nu ser den faktisk heller ikke kedelig ud!!

Rasmus/Musen

WOW WOW WOW! Der er godt nok sket en helt masse siden vores første kig på det lynhurtige blå pindsvin tilbage i April måned med den første trailer til filmen. Nu er jeg rent faktisk endnu engang spændt på, hvad filmen kan komme og byde på af action og lynhurtig fart på, når filmen udkommer D. 13. Februar næste år(2020). Jeg tror bestemt ikke, at fansene er skuffede nu. Og selv hvis de er det, så er jeg ikke skuffet, men derimod er jeg faktisk ret imponeret over producernes arbejde nu.

"Running to the point of no return. Yi haa!"
;-)

Mads

Det bliver en mega fed film og det nye design er bare SÅ GODT! det her er sådan som Sonic The Hedgehog skal være og ikke ligesom sidste gang

Rasmus/Musen

Jeg tror du har helt ret, makker. Vi er på rette kurs igen med filmen. Vi er på rette kurs,
;-)

Mads

FANTASTISK!!! ER SÅ HYPED PÅ DEN HER FILM!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.