Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere: Dansk animationsfilm når internationale højder med Drømmebyggerne

’Inderst inde’ møder ’Inception’ 

Stem op!
52
Stem ned!
0
(reset)

Den danske animationsfilm Drømmebyggerne lover ambitiøs og magisk underholdning på højde med de helt store amerikanske produktioner. Her er den første teaser-trailer eksklusivt på kino.dk.

Traileren giver os i et utroligt lovende glimt af en varm og original historie fyldt med drømme og fantasi og et magisk univers. For hvad sker der egentlig, når vi drømmer? Og hvad nu hvis man kunne styre andres drømme?

Filmen handler om pigen Minna, der opdager, at det er de såkaldte "drømmebyggere", der står bag folks drømme. Det udnytter hun til at ændre sin nye, ondskabsfulde stedsøster, Jenny, ved at ændre hendes drømme.

Minna går dog for langt, og stedsøsteren ender i koma. Nu er det altså op til Minna at gå sammen med drømmebyggerne for at redde Jenny i drømmeverden.

Instruktøren Kim Hagen Jensen har tidligere været med på produktionen af de danske animationsfilm Vitello og Den utrolige historie om den kæmpestore pære. Filmen er allerede blevet solgt til biografpremiere i 24 lande alene i Europa samt til de store markeder i Asien.

Med andre ord kan det her blive vores største internationale animationsfilms-succes.

'Drømmebyggerne' får dansk premiere den 6. februar 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Okay hvis det her er dansk animation, så er godt nok flot lavet. WOW! Det er "drømmetastisk" flot! Jeg er helt bestemt totalt klar på at se filmen til næste år. Hvis det her det nye niveau for animation i Danmark, så er jeg så meget mere spændt på de danske animationsfilm fra nu af. Sådan skal det gøres!
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.