Cookie- og Privatlivspolitik

Historien bag: En af de blodigeste scener i filmhistorien

17.000 liter blod!

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Da vi mødte It del 2-instruktør Andy Muschietti i London, spurgte vi ind til en af de meget omdiskuterede scener fra 'It del 2'. En scene, der af skuespilleren Jessica Chastain er blevet omtalt som en af de mest blodige øjeblikke i filmhistorien. Se instruktørens udtalelser øverst i videoen - eller læs dem herunder.

'It del 2' udspiller sig 27 år efter den første del, og de nu voksne tabere skal tage kampen op mod det onde selv i skikkelse af klovnen Pennywise. 

I en af de afgørende scener ender Beverly (Jessica Chastain) på et skoletoilet, hvor hun som yngre er blevet mobbet, og langsomt begynder det at blive fyldt op med blod. Bl.a. Beverlys far forsøger her at komme ind efter hende på toilettet og river i døren.

Ikke i manuskriptet: Dykkede selv ned i blodet

Filmskaber Andy Muschietti fortæller bl.a. til kino.dk:

- Det er meget intenst. Det er lidt af et klimaks i Beverly og Bens rejse. Hun må konfrontere monsteret. Monsteret er hendes far. For hende er det en mulighed for endelig at bekæmpe og overvinde den frygtelige forvrængede ide om kærlighed, som hun har, der er opstået af fysisk og psykisk misbrug. Så det var nødt til at være intenst. Og måden vi skabte det på - på lærredet - skulle være meget intens.

Muschietti fortsætter:

-  Du kan føle, at der er meget angst i den scene. Hun er ved at drukne i alt det blod. En utrolig og kæmpe mængde blod blev hældt ud over hende. Og hun [Jessica] gik all in. Hun dykkede faktisk dybere og dybere. Bogstavelig talt dykkede hun ned under blodet, selvom det faktisk ikke stod i manuskriptet. Det var ikke meningen, at hun skulle dykke under, men det gjorde hun.

17.000 liter blod: "Det var virkelig ulækkert"

I et interview med Vanity Fair har Jessica Chastain fortalt, at man brugte 17.000 (!) liter falsk blod i scenen. Det var lavet af et tykt middel kendt som methylcellulose og rødt farvestof. 

- Det var virkelig ulækkert. Det er ligesom slim, og det var i min næse, i mine ører, og det sad fast i mine øjne. Jeg var lidt nervøs omkring det, men jeg er glad for, at jeg gjorde det.

Chastain fortalte yderligere om, hvordan det var at være indsmurt i blod i en stor del af filmen:

- Det var den eneste forfærdelige del. Andy [Muscietti] fik mig klædt i blod i hele slutningen af filmen. Før hver scene havde de en lille børnepool fyldt med blod, som [de] hældte ud over mig.

It del 2 kan stadig ses i de danske biografer - køb dine billetter herunder.

SE OGSÅ: James McAvoy om It del 2: Jeg fik mareridt om Pennywise.

Klik på billedet herunder for at høre vores store podcast om Stephen King.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter