Episk sidste trailer: Star Wars: The Rise of Skywalker får tårene til at trille

C3PO, Rey og Kylo Ren
Billede
(© Walt Disney Pictures)

Vi har allerede fået et kig på Star Wars: The Rise of Skywalker med en kuldegysfremkaldende trailer, der bl.a. satte spørgsmålstegn ved, om den ellers gode Rey går over til den mørke side.

Forsalget er startet:


I denne nyeste og absolut sidste trailer er der igen rumkampe og lyssværd i fuld sving, men det er især følelsen af håb og sammenhold, der dominerer - og præcis 1 minut og 18 sekuender inde, rammer en sætning os som et nyrestød.

Ja, Star Wars-sagaen handler om følelser, og denne episke finale, bliver uden tvivl en rørende omgang for os fans.

I bedste Empire-stil er Daisy Ridleys Rey i fuld kamptræning. Stadig mystisk. Er hun den nye Skywalker, titlen hentyder til? Også Adam Driver er tilbage i rollen som Kylo Ren, og det er svært at tyde, om de to ender side om side i kamp, nu hvor en endnu større baddie er på banen med Kejserens tilbagevenden. Men måske de vil fortsætte som fjender.

Oscar Isaac er tilbage som den motiverende Poe Dameron og John Boyega som den sandfærdige Finn. Desuden vender gamle kendinge som Mark Hamill og Carrie Fisher tilbage i deres ikoniske roller. 

’The Rise of Skywalker’ er den sidste del af den nye Star Wars-trilogi, der startede med Star Wars: The Force Awakens – der også blev instrueret af J.J. Abrams.

Star Wars: The Rise of Skywalker får dansk premiere d. 18. december 2019.