Cookie- og Privatlivspolitik

Episk sidste trailer: Star Wars: The Rise of Skywalker får tårene til at trille

C3PO, Rey og Kylo Ren

Stem op!
37
Stem ned!
0
(reset)

Vi har allerede fået et kig på Star Wars: The Rise of Skywalker med en kuldegysfremkaldende trailer, der bl.a. satte spørgsmålstegn ved, om den ellers gode Rey går over til den mørke side.

Forsalget er startet:


I denne nyeste og absolut sidste trailer er der igen rumkampe og lyssværd i fuld sving, men det er især følelsen af håb og sammenhold, der dominerer - og præcis 1 minut og 18 sekuender inde, rammer en sætning os som et nyrestød.

Ja, Star Wars-sagaen handler om følelser, og denne episke finale, bliver uden tvivl en rørende omgang for os fans.

I bedste Empire-stil er Daisy Ridleys Rey i fuld kamptræning. Stadig mystisk. Er hun den nye Skywalker, titlen hentyder til? Også Adam Driver er tilbage i rollen som Kylo Ren, og det er svært at tyde, om de to ender side om side i kamp, nu hvor en endnu større baddie er på banen med Kejserens tilbagevenden. Men måske de vil fortsætte som fjender.

Oscar Isaac er tilbage som den motiverende Poe Dameron og John Boyega som den sandfærdige Finn. Desuden vender gamle kendinge som Mark Hamill og Carrie Fisher tilbage i deres ikoniske roller. 

’The Rise of Skywalker’ er den sidste del af den nye Star Wars-trilogi, der startede med Star Wars: The Force Awakens – der også blev instrueret af J.J. Abrams.

Star Wars: The Rise of Skywalker får dansk premiere d. 18. december 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Udover Rogue One, så har Disney's Star Wars været én kæmpe skuffelse. The Last Jedi så også fed ud på traileren, men filmen endte med at være den værste i sagaen?! Det er da spændende hvis både Darth Sidious og Anakin er tilbage, men kan forestille mig, at de bare bringer dem tilbage for at ødelægge to fantastiske karakterer - Som de også gjorde med Luke & Han :/

Jacob

Kejseren dør i Episode VI. Det har J.J. Abrams været ude og sige efter den store afsløring. Alt tyder dog på at Darth Sidious vender tilbage i kød og blod, og det rejser selvfølgelig spørgsmålet om hvordan. Jeg glæder mig i hvert fald til december, for at få svar på det og meget andet. Det her kunne godt gå hen, og blive en af de bedste Star Wars film.

Kekkeruser/733889

Jeg er klar og haft haft hejst lakridspibe siden, at jeg så den første gang <3 ;) :D

Nicolai

Det er fandeme et usselt system Kino.dk køre med. Når man endelig kommer igennem og skal betale for billetterne går der kuk i det. Bagefter når man så kommer tilbage til siden og skal købe billetterne igen står skærmen og blinker imellem hvid og siden med sal oversigt. FUCK jer kino.dk ..

Wayne

Du skal skyde efter den udbyder du har valgt. Kino sender dig bare videre.

michaeluser/110720

det ser godt nok ud til at den her film bliver fyldt med hovsa løsninger.

rum heste agh..... kejseren overlevede agh....

Kasper

At kejseren overlevede er udforsket i ret mange roste EU bøger, og kan næppe betragtes som en hovsa løsning.

Erikuser/2457

Kejserens overlevelse er ikke en hovsa løsning, og kan muligvis knytte Star Wars canon tættere sammen. Vi ser jo ikke kejseren dø i 6'eren, men en mystisk udseende eksplosion, som mere minder om en åbnet portal. Hvilket leder tankerne hen på kejserens optræden i sidste sæson af Star Wars Rebels, som jo er kanon (altså ikke dem man skyder med).

Antaeus

Nu kender jeg ikke nogle af bøgerne, men hvis man henholder sig til filmuniverset, altså de forrige Star Wars film og især Ep. 6 så giver det ikke nogen mening at han overlevede.

Men hvad, lad os se hvad de kan finde på. Personligt mener jeg at der er ret meget som skal reddes og er heller ikke tilfreds med det meget copy/paste i den nyeste trilogi. Men jeg går positivt til filmen :)

Wayne

Håbet lever for en rimelig afslutning.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter