Cookie- og Privatlivspolitik

Varm op til Jurassic World 3: Se den nye kortfilm Battle at Big Rock nu

Et år efter 'Jurassic World 2' - dinoer er sluppet fri

Stem op!
43
Stem ned!
0
(reset)

En Jurassic World-kortfilm på otte minutter med titlen 'Battle at Big Rock' er udkommet online. Find de gode høretelefoner frem og se den herover.

Filmen blev indspillet i hemmelighed i Irland sidste år af Jurassic World-instruktør Colin Trevorrow, der også står bag den kommende Jurassic World 3.

'Battle at Big Rock' foregår et år efter Jurassic World 2: Fallen Kingdom, hvor dinosaurerne er sluppet løs og lever blandt mennesker. Trevorrow har fortalt, at han med denne film forsøger at udvide det store Jurassic-univers.

André Holland og Natalie Martinez spiller et forældrepar med deres to børn, som er på campingtur til nationalparken Big Rock, ca. 30 kilometer fra hvor den sidste film sluttede. Dinosaurerne er blevet spottet nogle få gange, men kortfilmen er den første store konfrontation mellem mennesker og dinoer.

Jurassic World 3 er i biografen fra 10. juni 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Hvis Jurrasic World-teamet begynder at lave endnu flere af sådan nogle kortfilm(eller bare film i det hele taget), så er jeg totalt klar på at se det. Det var helt bestemt en rigtig fed kortfilm, syntes jeg.

"Jurassic World is back, baby!"
Sådan! ;-)

Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de under 20 dyr, som slap fri.
Når det så er sagt, så var dette en glimrende kortfilm. Vi får hurtigt sat karakterene op, deres forhold til hinanden, og så er det ellers klassisk Jurassic Park "gys", som vi ellers kender det. Og det er lige til sidste sekund endda. Og brugen af, hvad jeg tror er animatronics er også genial.
Så hvis den kommende film har samme stemning, og den holder sig mere til spænding og gys end bombastisk fanfare, så er det jo ligefør at jeg ser frem til den.
Om ikke andet, så er dette en fed kortfilm.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.