Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere: Mød bramfrie Ninna i ny dansk komedie

En film med noget på hjerte

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

Vi kan her som det første medie præsentere traileren til den nye danske komedie Ninna.

Ninna arbejder på den lokale grillbar i Præstø og bor alene med sin søn Dennis. Han nærmer sig de 18 år, og da han afslører over for sin mor, at han flytter hjemmefra, styrter Ninnas verden sammen. Og hun iværksætter en plan for at få Dennis hjem igen, men må også undervejs tage sit eget liv op til revision.

Filmen tager os med på en rejse ind i den bramfrie Ninnas liv med et spraglet karaktergalleri af grillens lokale stamgæster, Ninnas vin-tørstige mor og den nytilflyttede nabo Morten spillet af Peter Gantzler

Hovedrollen indtages af Susanne Juhasz, der også selv har stået bag manuskriptet. Tilbage i 2002 modtog skuespilleren bl.a. en Bodil for sin rolle i At klappe med een hånd, og med 'Ninna' vender hun tilbage til dansk film!

Rollelisten har flere spændende danske navne som Jesper Asholt, Kristian Halken, Rikke Louise Andersson og Rex Leonard i rollen som sønnen Dennis.

'Ninna' er instrueret af Fabian Wullenweber, som tidligere har stået bag serie-succesen 'Badehotellet' og film som Klatretøsen og Cecilie.

Ninna får biografpremiere den 7. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.