Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Star Wars: The Rise of Skywalker

Kraften er med denne forfilm

Stem op!
43
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer er netop udkommet til den 9. og sidste film i Star Wars-sagaen om Skywalker-familien.

Traileren til Star Wars: The Rise of Skywalker (jep det er den helt nye titel!) byder på et gensyn med Rey, Poe og Finn fra de to foregående film, The Force Awakens og The Last Jedi... samt en masse Kylo Ren, Lando Calrissian, general Leia samt stemmen fra Luke Skywalker. Og - måske mest bemærkelsesværdigt - lægger traileren op til et gensyn med Kejseren i en eller anden form.

Det ser mildest talt FANTASTISK ud!

J.J. Abrams, der instruerede 'The Force Awakens', er tilbage i instruktørstolen som manden, der skal afslutte en af de mest populære filmserier nogensinde.

Star Wars: The Rise of Skywalker får biografpremiere den 18. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Steen Flemming

Ser meget lovende ud, glæder mig. Jeg er ligeglad hvem der nu er ejer af Star Wars Film, bare de bliver gode og nytænkende.

johnny

jeg syntes det virker som om folk har set sig sure på star wars universet lige meget hvad man ser. bare fordi disney har overtaget. men husk nu på at det er kun en teaser.

Jensen

Lige så kedelig ud så 7/8 kan nu Disney

Petrescu

Sådan laver man en forfilm. Enkel og alligevel tvetydig. Nu behøver jeg ikke at se mere før den 18. december.

Johnnyuser/335920

Og før Ian Mcdiarmid tonede frem på skærmen vidste jeg at det ikke kunne være andre end vores allesammens Sheev Palpetine.

Julius

Det er som de andre Star Wars-teasers en mystisk og hemmelighedsfuld teaser, men jeg kan simpelthen ikke få hovedet rundt om hvad deres plan er. Pludselig er Billy Dee Williams der, og en smadret Dødsstjerne, og what on Earth, var det Palpatines latter? Det håber jeg ikke.

Horsi

Latteren tilhører Palpatine.

Nikolaj

Til at starte med troede jeg nærmere det var en reklame end en endelig teaser. Den så da meget flot ud, men man kan godt se at Disney har løbet tør for originalitet. Lidt skuffende i forhold til hvad man havde håbet før trilogien startet, men de har ikke leveret, og når selv trailerne ikke ser gode ud længere, så må man sige, at der er noget galt...

Michael

Jeg var en af de få som var vild med episode VIII, men slutningen lagde ikke op til meget, så har ikke rigtig set frem til episode IX, før nu. Synes det er en fed lille teaser, der har gjort mig nysgerrig på episode IX igen, især slutningen gør at jeg nok tager den i biografen. Men titlen er lidt kedelig.

Jacob

Interessant at titlen er The Rise of Skywalker, men også enden på Skywalker sagaen. Der er rygtet en ny skurk, og mon ikke den diabolske latter til sidst tilhører ham. Eller vender Snoke tilbage siden latteren lyder efter Lukes kommentar? Efter kritikken af The Last Jedi løber de næppe nogen chancer denne gang.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter