Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Bad Boys 3

Will Smith og Martin Lawrence er tilbage

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Will Smith og Martin Lawrence er for tredje gang tilbage i rollerne som Detective Mike Lowrey og Marcus Burnett i Bad Boys 3: Bad Boys For Life

Vi er nu fået den første trailer, der giver en forsmag på den hårdtslående action-komedie, hvor kemien igen slår gnister mellem Smith og Lawrence, mens kuglerne flyverne om ørnene på dem.

I 'Bad Boys For Life' ønsker Burnett at gå på pension, men han slår sig sammen med sin tidligere makker til en sidste stor sag mod en albansk lejesoldat, hvis bror, de har slået ihjel.

Den seneste film, Bad Boys II, udkom i 2003 - og rollelisten til den nye film tæller også den tidligere Bad Boys-kending Joe Pantoliano som Captain Howard samt nye ansigter som Vanessa Hudgens og Alexander Ludwig.

Michael bay er ikke tilbage som instruktør. Istedet står Adil El Arbi og Bilall Fallah, der snart skal lave 'Beverly Hills Cop 4', bag.

Bad Boys For Life får premiere den 16. januar 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Peter

Så fedt, jeg glæder mig.

Wayne

Kommer næppe til at se denne, har sjældent set Lawrence og Smith virke så uoplagte - og det ultra tynde plot har vi vist set for mange gange før.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.