Cookie- og Privatlivspolitik

"Esben Smed er i verdensklasse som Daniel Rye"

Vi har mødt Anders W. Berthelsen og Niels Arden Oplev

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

I første del af vores interview med instruktøren Niels Arden Oplev og skuespilleren/medinstruktøren Anders W. Berthelsen gik de to filmskabere bag baggrunden og de rørende øjeblikke i den premiereaktuelle Ser du månen, Daniel.

Filmens hovedrolle spilles af Esben Smed, der slog igennem som John Faxe Jensen i Sommeren '92, men opnåede endnu bredere anerkendelse med rollerne i tv-serien 'Bedrag' og Bille Augusts storfilm Lykke-Per.

Hvorfor var det så lige 35-årige Smed, der skulle have titelrollen som den tilfangetagne Daniel Rye i 'Ser du månen, Daniel'? Svaret fra Berthelsen og Oplev kommer prompte og leder hen til en snak om en fysisk præstation af de helt store, der ikke var uden afsavn for skuespilleren.

Endelig kommenterer Niels Arden Oplev på, at filmen er blandt tre shortlistede kandidater til at blive Danmarks bud på en Oscar-nominering.

Ser du månen, Daniel er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.