The Mandalorian: Første trailer til Star Wars-serien

Varm op til 'The Rise of Skywalker'
Billede
(© Walt Disney Pictures)

Vi er kun små fire måneder væk fra den niende og sidste Star Wars-film i Skywalker-sagaen, Star Wars: The Rise of Skywalker. Men allerede om tre måneder kan vi varme op til J.J. Abrams afsluttende kapitel med Disney+-serien 'The Mandalorian', der i dag har fået sin første trailer.

'The Mandalorian' foregår i tiden efter Imperiets fald, og før The First Order opstod - dvs. mellem Episode 6 (Return of the Jedi) og 7 (The Force Awakens). Her dukker en ny kriger op med stærke referencer til fordums dusørjægere som Jango og Boba Fett.  

Som spin-off er 'The Mandalorian' spændende af flere årsager. Det er den første vi får på den anden side af Imperiets fald - hvor både Solo: A Star Wars Story og Rogue One: A Star Wars Story begge foregik i tiden før Luke Skywlakers indtræden. Desuden er det første bølge film i en af flere Disney+-projekter i en galakse langt, langt borte - deriblandt Obi Wan Kenobi-serien med Ewan McGregor. 

På filmfronten får vi i den nærmeste fremtid en ny trilogi fra instruktør Rian Johnson (The Last Jedi), der vil foregå helt uden for Skywalker-sagaen. Også Game of Thrones-skaberne David Benioff og Dan Weiss er på vej med en trilogi.

Læs også: Alt vi ved om Star Wars: The Rise of Skywalker.

Jon Favreau, der lige nu er aktuel med Løvernes konge, er skaberen serien, der har Pedro Pascal i titelrollen over for navne som Nick Nolte, Werner Herzog, Gina Carano, Carl Weathers og Giancarlo Esposito.

Se også den første trailer til Star Wars: The Rise of Skywalker, der får premiere den 18. december.