Cookie- og Privatlivspolitik

Biografklub Danmark: 10 store biografoplevelser til halv pris

Køb et medlemskab for kun 98 kr. (sponsoreret)

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Hos Biografklub Danmark kan du se 10 af det næste års største biografoplevelser til halv pris - hvis du køber et medlemskab til kun 98 kr.

Køb medlemskab til Biografklub Danmark her:

I videoen øverst kan du få et lille kig på nogle af de 10 nøje udvalgte kvalitetsfilm, som programmet 2019/20 kan byde på.

Få også et overblik herunder:

Ser du månen, Daniel (premiere 29. august)
Filmatiseringen af Puk Damsgårds bestseller af samme navn med Esben Smed i hovedrollen som fotografen Daniel Rye, der var gidsel hos Islamisk Stat i Syrien i 398 dage.

Dramaet er instrueret af Niels Arden Oplev (Drømmen, Mænd der hader kvinder) sammen med den debutende Anders W. Berthelsen, der også er at finde på rollelisten.

Downton Abbey (premiere 26. september)
Den prisbelønnede tv-serie 'Downton Abbey' går til filmen - og den bringer flere af seriens store skuespillere med, herunder Maggie Smith i sin glansrolle som Mrs. Crawley.

I filmen venter slægten Crawley og deres tjenestefolk royalt besøg - og det sætter Downton Abbey på den anden ende.

Kollision (premiere 31. oktober)
Avaz-brødrenes opfølger til den populære Mens vi lever. Denne gang har de allieret sig med cremen af dansk film med bl.a. Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro, Rasmus Bjerg og Cecilie Stenspil på rollelisten.

Dramaet udspiller sig omkring en skilsmisse, og hvordan den påvirker parrets ni-årige datter.

Knives Out - Var det mord? (premiere 5. december)
En helt unik og stjernespækket mordgåde venter, da den kendte krimiforfatter Harlan Trombley bliver fundet død under mystiske omstændigheder dagen efter sin 85-årige fødselsdag. Detektiven Benoit Blanc kommer på sagen.

Den imponerende rollelisten til denne krimi består af Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Ana de Armas, Christopher Plummer og flere!

De forbandede år (premiere 9. januar)
Dette stærke danske drama udspiller sig under nazi-besættelsen og følger den velhavende elektronikfabrikant Karl Skov og hans familie - og de splittelser der opstår, da han modvillig mod samarbejde med tyskerne.

Jesper Christensen spiller hovedrollen overfor bl.a. Bodil Jørgensen og Tommy Kenter, mens den anerkendte danske instruktør Anders Refn står bag kameraet.

Bombshell - Opgørets time (premiere 27. februar)
Baseret på virkelige hændelser kommer vi ind bag kulisserne på medieimperiet Fox News - og tre kontroversielle kvinder, som fik nedkæmpet deres magtfulde chef.

Den stærke kvindelige trio spilles af Charlize Theron, Nicole Kidman og Margot Robbie.

Little Women (premiere 26. marts)
Fire søskende efterlades alene med deres mor, da faren drager i krig - og de må nu stå sammen og hjælpe hinanden. Vi følger dem, mens de udvikler sig fra unge piger til voksne kvinder.

Bag filmen står Greta Gerwig, der markerede sig med den skønne Oscar-nominerede film Lady Bird, og med sig har hun store navne og kommende stjerner fra Meryl Streep og Laura Dern over Saoirse Ronan og Emma Watson til Timothée Chalamet og Florence Pugh.

Undtagelsen (premiere 30. april)
Baseret på den nervepirrende bestseller af danske Christian Jurgersen kommer denne thriller, der skildrer en sag om kontormobning, som eskalerer til et spil om liv og død.

De fire kvinder i centrum af fortællingen spilles af Sidse Babett Knudsen, Danica Curcic, Amanda Collin og Lene Maria Christensen.

Wild Rose (premiere 28. maj)
Musikfilmen følger skotske Rose-Lynn, der kæmper med at balancere et liv som mor og drømmen om at blive country-sangerinde. Fortiden har præget den enlige mor, der efter en fængselsdom ender i en familie som stuepige, men stadig længes mod musik-mekka'et i Nashville.

Filmen går i fodsporene på senere års store succeser som A Star is Born, hvor musik og menneskerne bag står i centrum.

Vores mand i Amerika (premiere 18. juni)
Ulrich Thomsen spiller Henrik Kaufmann - den danske ambassadør i USA under 2. verdenskrig - der på den anden side af Atlanten hjalp med at nedkæmpe nazisterne.

Bag filmen står Christina Rosendahl, der i 2015 stod bag den roste danske film Idealisten, og igen dykker hun med 'Vores mand i Amerika' ned i et underbelyst kapitel i Danmarkshistorien på film.

Læs mere om Biografklub Danmark og køb et medlemskab her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.