Cookie- og Privatlivspolitik

The Avengers bliver zombier i ny trailer

'Endgame' var måske alligevel ikke slutningen…

Stem op!
35
Stem ned!
0
(reset)

'Marvel Zombies' er navnet på en tegneserie på kun fem numre, der blev lanceret tilbage i 2005 af Marvel Comics. I dette alternative univers inficeres vores kære superhelte af en grusom virus, der transformerer dem til kødædende, hjernehungrende superzombier.

Serien affødte en række af spin-offs og efterfølgere, men nu har Marvel-fan Billy Crammer kommet med sit bud på, hvordan en potentiel trailer kunne se ud, skulle historien omdannes til en spillefilm. Og resultatet ser både foruroligende og inddragende ud.

Desværre tyder det ikke på, at den bliver til en realitet lige foreløbigt.

Spider-Man: Far From Home indeholder dog på en scene, hvor Peter Parker netop drømmer om en zombificeret Iron Man – så måske er det alligevel ikke helt utænkeligt, at 'Marvel Zombies' en dag kunne blive MCU’s nyeste tilføjelse?

Efter Avengers: Endgame ville det da være en oplagt måde at bringe vores helte tilbage, og nu hvor Marvel også bliver indtaget af vampyrer i form af Blade, hvorfor så ikke en omgang zombier?

Spider-Man: Far From Home kan ses i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.