Cookie- og Privatlivspolitik

Se Taylor Swift & co. med knurhår i trailer til musicalen Cats

Broadway-musical filmatiseret med stjernespækket rolleliste

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Andrew Llyod Webbers Cats - en af historiens mest populære Broadway-musicals - er på vej som film. Den første er trailer er ude, og den skal nok få knurhårene til at rejse sig.

Historien følger kattenes liv, når menneskene ikke ser dem - mere specifikt en stamme af katte, der kaldes the Jellicles.

Muscialen er kendt for sange som "Memory" (der også optræder i traileren), "Jellicle Songs for Jellicle Cats", "Mungojerrie and Rumpleteazer" og "Mr. Mistoffelees".

'Cats' byder på et af utal af stjerner på rollelisten, fra balletdanserinden Francesca Hayward og Idris Elba over Judi Dench og Ian McKellen til Jennifer Hudson og Taylor Swift - og de kan alle opleves i deres behårede udgaver i traileren øverst.

Filmen er instrueret af Tom Hooper, der tidligere har stået bag den Oscar-vindende Kongens store tale, Les Miserables og Den danske pige.

Cats får premiere den 19. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Meget interessant, den skal ses ja!!!

Setsu

Den ser virkelig fantastisk ud, på musical og performance aspektet!! Jeg skal liiiiiige vænne mig til deres udseende. Lidt creepy at man kan se det ikke er kostumer og reelt er en slags katte mennesker :'D Men den skal klart ses!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.