Cookie- og Privatlivspolitik

Se Jim Carrey i Jack Nicholsons ikoniske The Shining-rolle

Vender Jack Torrance tilbage i efterfølgeren til den klassiske gyser?

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Jim Carrey i Jack Nicholsons glansrolle fra Stanley Kubricks gyser-klassiker The Shining? Med nutidens teknologiske muligheder kan det blive en realitiet.

Se bare denne deepfake-video, der netop er blevet udgivet af magasinet Indiewire, hvor Carrey lægger ansigt til Jack Torrance i en af gyserfilmens utallige fede scener.

I 1980 havde Stanley Kubricks mesterværk 'The Shining' premiere. Nicolson leverede en af karrierens mest ikoniske roller som forfatteren Jack Torrance, der tilbringer en vinter på et hotel sammen med med sin kone og søn. Det udvikler sig hurtigt til et sandt mararidt i ægte Stephen King-stil.

Senere i år får efterfølgeren til den ikoniske gyserfilm premiere, når Doctor Sleep rammer biograferne. Hovedrollen er nu Danny Torrance, der bliver spillet af Ewan McGregor. Dannys 'shining'-kræfter vender tilbage, da han forsøger at lægge alkohollen på hylden efter længere tids misbrug.

Danny vender tilbage til Overlook Hotel for at konfrontere sin afdøde far. Hvis den kommende film er tro mod Stephen Kings efterfølger, vil Jack Torrance vende tilbage som en bærende rolle.

Da Jack Nicholson er en ældre herre på 82 år, bliver det næppe med ham, vi kommer til at gense som som Jack Torrance. Så hvem skal erstatte den ikoniske skuepiller? Et godt bud kunne være manden med gummiansigtet, der i forvejen bl.a. er kendt for sine fantastiske imitationer.

Jim Carrey er efter længere tid pause fra skuespillet blevet aktuel igen i serien 'Kidding', der kan ses på HBO. Desuden vender han tilbage som Dr. Ivo Robotnik, når Sonic the Hedgehog forventes at få premere d. 14 februar 2020. Om han kan ses som Jack Torrance inden da, vides ikke.

Doctor Sleep får premiere d. 7. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.