Cookie- og Privatlivspolitik

Se holdet fra Spider-Man besøge de små fans på et børnehospital

Tom Holland, Zendaya og Jake Gyllenhaal spreder glæde i kostume

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

I dag har Spider-Man: Far From Home premiere - og i den anledning bør vi alle se denne video, hvor skuespillerne Tom Holland, Zendaya og Jake Gyllenhaal dukker op på Children's Hospital i Los Angeles for at sprede Marvel-glæde for de mindste patienter.

I fuldt kostume ankommer således Spider-Man og Mysterio med backflips, high-fives og selfies som følge. Især øjeblikket hvor en lille dreng fortæller Tom Holland, at han elsker ham, er svært ikke at blive berørt af.

Spider-Man: Far From Home er aktuel i biografen - få dine billetter her

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter