Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Martin Scorseses The Irishman med Robert De Niro og Al Pacino

Wiseguys... i yngre udgaver

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Ja ja, The Irishman er en Netflix-film, og dermed ikke en biograffilm - men vi skriver alligevel om denne første trailer.

For det første fordi, filmen er den første af Martin Scorsese, hvor Robert De Niro og Al Pacino spiller overfor hinanden. Og oveni hatten er Joe Pesci også på rollelisten.

Dernæst fordi det er så Wiseguy-fedt, at se de kræfter sammen.

Og til sidst fordi, 'The Irishman' - ligesom med Roma - forventes at få en begænset biografdistribution for at gøre festivalerne og Oscar-akademiet glade. Således får filmen premiere på New York Filmfestival.

Filmen er baseret på bogen ’I Heard You Paint Houses’ og følger den sande historie om Frank Sheeran (De Niro), der var en lejemorder for mafiaen, og hvordan han var involveret i drabet på Jimmy Hoffa (Pacino). Premieren har været udsat mange gange - bl.a. pga. de mange scener med yngre udgaver af skuespillerne.

De Niro og Pacino har selvfølgelig tidligere samarbejdet på Michael Manns fremragende Heat, mens De Niro og Scorsese jo går way back. Manusforfatteren Steven Zaillian har tidligere arbejdet med instruktøren på Gangs of New York.  

Robert De Niro er pt. på vej tilbage til glansrollerne med dette samarbejde med Scorsese, en nyligt bekræftet rolle i instruktørens kommende FBI-film med Leonardo DiCaprio samt en større rolle i Joker med Joaquin Phoenix.

Al Pacino er allerede aktuel om få uger i Quentin Tarantinos Once Upon a Time... in Hollywood.

Martin Scorseses efterfølgende film bliver 'Killers of the Flower Moon', der handler om en række mord, der søsatte mordefterforskningen hos FBI. Leonardo DiCaprio spiller som sagt hovedrollen.

The Irishman afventer en eventuel premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Den lange spilletid på 3:20 timer gør den dog til en film, der nok er nemmest at se hjemme. Men den skal helst også opleves i biografen bare en enkelt gang.

daviduser/182050

Er der en chance for at filmen kommer i biografen, herhjemme?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.