Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Disneys genindspilning af Mulan

Krigeren er tilbage

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

Så er der endeligt første kig på Mulan, der er en live action-filmatisering af animationsfilmen fra 1998.

Filmen handler om den kinesiske kvinde, Hua Mulan, der tager sin skrantende fars sted i den kejserlige hær - forklædt som mand.

Disney har hyret en række af kinesisk films stærkeste navne, bl.a. Donnie Yen, Jet Li og Li Gong, mens den i vesten mindre kendte Yifei Liu spiller titelrollen.

'Mulan' er den seneste titel i Disneys store bagkatalog af tegnefilm, der bliver genindspillet med rigtige mennesker. Dumbo og Aladdin er de seneste, der begge havde premiere tidligere i år - og hvoraf den sidste stadig er biografaktuel.

Den næste Disney-genindspilning, vi kan se i biograferne, er Løvernes konge, der får premiere den 17. juli, og billetsalget er allerede i gang.

Mulan får dansk premiere den 26. marts 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Flemming

Hvad, er hun ikke sort?

Putte

Hvorfor skulle hun dog være sort? :O

Flemming

Det er jo det nye, at alt skal laves om. Den lille havfrue bliver sort, James Bond, skal også være en sort kvinde. Jeg har intet mod kvinder eller sorte mennesker, men find dog nogle nye film, som de kan være med i, og lad de andre være.

Putte

Racistisk nok alligevel.....

Pattyuser/688370

... fordi det er “Den lille havfrue” åbenbart..

Putte

Ja det har jeg godt set.
Men det er mere realistisk at hun er sort frem for at mulan er det. :)

Tullemor76

Den skal helt sikkert ses, selvom den nok mere minder om den oprindelig historie end den lette Disney udgave. Selvom det var en kort trailer tvivler jeg på at den rød drage kommer spankulerende ind på scenen som en anden Fedtmule. Det bliver nok heller ikke det samme uden sangene. Det er måske forståeligt at sange og Mushu ikke kommer med, da filmen som sagt nok minder mere om legendens oprindelig historie end Disneys "lyserøde" udgave. Er dog sikker på at den nok skal være skide spændende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter